rüyada kedi görmek yorumları




rüyada kedi görmek Hakkında 193 Yorum Yapılmıştır



Ozlem
19.06.2017
Kedi tirnakladi ve kollarim morardi

Merve
10.06.2017
Rüyamda resimdeki kedinin aynısını tutup bir kafese saklıyordum kedi kaçıyordu daha sonra seni yakalayacağım diyordu.

hdjkhvj
07.06.2017
Rüyamda siyah beyaz ve siyah kedi gördüm hepsinin anlamİda tehlikeye isaretmis ... rüyadan önceki gün elim kesildi ertesi günde aynı gün üst üste 4-5 kere elimi kolumu ayağımi carptim bugunde kafam yerden kalkarken tahtaya vurdu . Öyle acıdiki biran kafam kırıldı sandım ... kim bilir daha neler olucak .

Musa çoban
07.06.2017
Rüyamda 1 tane yavru kedi buldum ve annem söyledim o da nerden bulduysam oraya gitmemi istedi ve ben gitmedim annem gitmiş ben halamgile gitmiştim annemde kedileri alıp halamgile geldi kedilerin büyüklüğü civciv büyüklüğünde ve bir tanesi ise küçücük ve o küçük kedi ben yok iken ölmüş diğer ikisinide eve getirdim

gülbahar
03.06.2017
rüyamda ölü bir kediyi alışveriş arabasında gezdiriyordum

arap yıldırım
30.05.2017
Rüyamda karakedi gördüm ve boğuşuyorlardı ayırıyım derken beni ısırdı

berfin
12.05.2017
Rüyamda bir kedi gördüm arkadaşlarım kediyi çantama bırakmışlardı ben cantayi açtığımda ise kedi olmuştu

adj
02.05.2017
Rüyada evin tavaninda kedi ve yilanin dolastiğını ve kedinin bana vahşice baktiğını gördüm kedi sonra yemeğin içine işiyordu

mcht
25.03.2017
ruyamda kara kedi yuzume kustu bu ne anlamlara gel¡yo

Beyza
25.03.2017
Rüyamda kendi kedim dışarda yatıyodu babam boşver orda yatsın dedi bende dur baba üstünü örtiyim üşümesin dedim yanına gittiğimde gözleri beyaz gibiydi ve gözünden beyaz bir sıvı akıp ölmüştü

Elif
24.03.2017
Rüyamda beyaz yavru bir kedi vardi bi yerin altina girmis saklaniyordu sonra ben onu eve goturdum anneme misafir geldi filan dedim bunun anlami ne?

Musa
14.03.2017
yolda yürürken birden ayagmın altında ölü bir kedi gördüm etrafıma bakınca bir çok öü kedi varı

Mehmet Akif
03.03.2017
Rüyamda eve kedi almış besliyordum bu kahverengi bir kediydi sağlıklıydı ayrıca köşede hep beyaz ve kirlenmiş kedi vardı inadına onu besmiyor arada kırıntı diğerine süte bulanmış yiyecekler veriyordum. sağlıklı kedi yatağımın altına girdi ve bi gün merak ettim yatağı kenara bir çektim 5 tane kedi 1 tanede yavrı köğek vardı kedielrin 4ü şemali bozuktu birini aldım balkondan aşağı attım 4 bacakları kenara ayırıp çalılıklara düşüyordu ölmez dedim bakmadım sonrasına odamı inceledim her taraf pasakllıydı toz kir içindeydi sonradan eve annemle babam geldi karayip korsanalarının son filminin galasına gitmemin imkanı olduğu söyledi bir akşam yemeğiyle kutlarken okula neden gitmediğimi sordu bende gerçek hayatımda gitmiyordum okula devam zorunluluğum yok daha sonrada pazartesi gittim salı çarşamba dişçideydim bugün bir işim vardı gitmedim dedim dişçiye gittim tarihler doğru gerçek hayatta daha sonra gala için gitmekte kararsız kaldım arkadaşa gittim oda witcher3 oyunun sergisi gibi biryere gitmiş analttıkça gidesim geldi en sonunda gittiğim yer oyun sergisiydi.

kara kedi
16.01.2017
bn böyle şeylere fazla inanmam ama yinede siteniz çok iyi

Demet
14.12.2016
Selamlar, ben dün gece rüyamda, bahçede beslediğim sarı iri erkek kedimin bizden habersiz odanın pancurunu kırarak eve girip yatağa uzandığını gördüm. kedi üşümüş ve hasta gibiydi , burnu akıyor ve midesi bulanıyor gibiydi. başını okşadım ve ilaç vermek istedim.. rüyanın gerisini hatırlamıyorum..

sudem
02.12.2016
Rüyamda evimiz yıkılıyodu nedense annem üzülsede ben hiç üzülmedim neden bilmiyorum aslında delirmem lazım ve orda siyah kedi gördüm çok zayıftı ve küçüktü ben ne renk olursa olsun kedilere hasta olan bi insanım tüyleri döküldüğünden annemde pek evde durmasına izin vermediğimden evcil hayvan bakamıyorum neyse işte bende o kediyi aldım başına bir şey gelir beton altında kalır diye ve biz bir yerde kaldık orda koltuğa koydum uzandı böyle elime aldığımda sanki mıncık kopcakmış gibiydi onun için çok üzüldüm onu beslicektim ki.. uyandım

yagmur eda
24.11.2016
rüyamda evimizin önünde oynuyoduk orda küçük bir kulübe vardı topumuz oraya kaçtı arkadasım gitti aldı glirken bahçeye kulube çok karanlıktı orda kedi gördüm
gittim aldım rengi siyahmış çok orktum çünki siyah kedile bele derlerdi

yamurzey
23.11.2016
2 tane kara kedi ve kara kuş gördüm sanırım kargaydı.Bir valizin içinden çıkıyorlar hatta kuş gagasıyla valizi yırtıp çıkıyo ama hemen sonrasında kedileride kuşuda dışarıda görüyorum

ela
08.11.2016
ee ben hep rüyamda kedi görüyom .aman allahım yani bu iyive kötü şeyler e de bunların hepsini ben gördüm yaşadım

sezer
21.10.2016
akrabam yemek yapıyordu ve elindeki kediyi kesiyordu ve yanında derisi yüzülmüş ölü bir köpek vardı rüyadaki hislerim kediyle köpekle yemek yatıgıydı ama oğlu bu durumu cok sakin ben ise sinirden yermde duramıyorumdum yorumlardan hangisine bakıyım

Semra
19.10.2016
Rüyam da halamın bahçesindeyim siyah bir kedi benim üzerime atlıyor bir yandan beni tırmala maya çalışıyor ben sürekli kaçıyorum kara kedi yapamayınca kahverengi bir kedi çağırdı ikisi birlikte bana saldırdı balkonda bir avcı gördüm
Tüfekle iki kedinin tam ortasına ateş etti kediler
kaçıp gitti etrafımda beyaz tavşanlar gördüm

ghggg
12.10.2016
Ruyamda kedi yavrusunu seviyordum ve ondan onceki gun erkek arkadasimla kavga etmistik...

emre
27.09.2016
rüyamda kediye vuruyordum daha sonra üzülüp kafasını sevmek için elimi değdirirecekken tüyleri diken gibi olup elime battı ben nereye gitsem peşimden geliyordu ve üstüme çıkıp bana saldırmaya çalışıyordu sonradan birisi gelip ne kadar tatlı bir kedi dedi evet tatlı ama tüyleri diken gibi elime batıyor dedim ve rüyam bitti sanırım beni çok kötü şeyler bekliyo

Misafir
09.09.2016
Rüyamda bir sürü beyaz kedi vardı içlerinden biri bana bir şey veriyordu elimde aldığım sırada önümde bir çuval beliriyordu içinden altınlar çıkıyordu bunun anlamı nedir?

edrf
28.08.2016
rüyamda bir kedi besliyordum ama bu kedi benim değildi

demet
26.08.2016
yorumların hepsi uç noktalarda. bir felaket söylüyor bir çok iyi hangisini dikkate alalım?

sarp
23.08.2016
bende kedı gordum hemde tombul tombul bır kedıydı

berra
18.08.2016
rüyamda kedimin yavrusunun ölüp dirldiğini gördüm

muhammet
08.08.2016
pek böyle şeylere inanmamak lazım her şey ALLAH TAN sonuçta

isimsiz
04.08.2016
ruyamda bit take kedi vardi beni con seviyordu bans sarilip duruyordu sonra Ben ondan kurtulmak icon ugrasiyordum fakat ondan kurtulamiyordum donub dolasip Nana fine sariliyordu end son onu bir torbanin icine koydum be ondan kurtuldum ruyamin anlami nedir acaba soylermisiniz

Meltem
04.08.2016
Taşınan kiracımızın evinden kedi sesleri geliyordu bende içeri girip baktım bir sürü kedi vardı sonra eve bir kafes koydum ki bir kediyi yakalayıp bakayım bir kaç gün sonra bir beyaz yavru kedi kafese girmişti bende kafesi alıp çıkıyorum ki bir kara kedi ustume atladı o kara kediyide alıp kafese koydum sonra evin bir bölümünde oturdum sanırım merdivenlere oturdum beyaz kediyi sevmek için çıkardım ama beyaz kedinin dişleri çok fazla uzamış ve kedi olduğundan daha fazla küçülmüştü sonra beni ısırmaya çalıştı bende o beyaz kediyi yere attım ve kafese baktığımda siyah kedide yoktu

aysima berber
22.07.2016
rüyamda beyaz bir kedi gördüm etrafta dolanıyordu bir anda kediyi elime aldım gözlerinde arapça allah yazıyordu ve ayrıca yazı yeşil renketeydi bu kediyi belimden üste tutunca dileklerim gerçek oluyor belimin altında tutunca herşey ters gidiyordu

Önemli js
21.06.2016
Bn rüyamda sınıf arkadaşlarımla bnm evde yemek yapıyorum fakat sosyal hocasida var o bize ne yapacağımızı söylüyor sonra bn kapalı balkona gittim patates alicakken en köşede yavru desem az kalır cook küçüktü sarı kedi sonra volkana dedim ki süt getir çabuk diye sonra kedi bize kovaladı arkilerim hep eve kaçtı bn kacamadim bir yere saklandm sonrasında da uyandm&128514;&128514;

Nilüfer
08.04.2016
Rüyamda iki insanın yavrusu kediymiş, bana emanet edip gitmişler sonra birden bir bacağı kopup düşmüş yere. Çok kanaması vardı. Başka bir kedi gelip o bacağı yemiş. Sonra ailesi gelip bizim çocuğun bi bacağı nerde diyorlardı bana. bu rüyanın anlamı ne acaba. Biraz da o kediden korkuyordum.

Meisa
28.03.2016
Hayırdır inşallah rüyamda yavru bir kedinin solucan pislediğini gördüm

ege
20.03.2016
rüyamda kedi gördüm renkliydi sonra bir gün sonra o kedi bizim eve geldi çok garip bişeydi

Şevval
27.02.2016
Ailenle bikniğe gidiyorduk oradan sarı bir kedi çıktı onu eve götürdükleri üstünde kıyafet vardı ve gece oldu kedi üstünü çıkarmamı istiyordu

dfgkgh
15.02.2016
Rüyamda bir sürü şirin kedi yavrusu vardı bunların içinde şuan beslediğim kedimde vardı, ne anlama gelir bu rüya?

Nalan KILIÇ
19.12.2015
Yani bunların hangisi? yorumların herbiri ayrı telden çalıyor..

Cansu
12.12.2015
Ben ruyamda bir tunnelde karakedi yemyesil gozleriyle yaavru buldum zengindim o tipki insan gibi herdedigimi anliyordu bide her oyun oynamamizda bana kosarak kolarini acarak sariliyordu sizce bu neyi israte ediyor ?

akay
11.11.2015
rüyamda sabah saatleriydi mutfağa giriyorum mutfakta kedinin olduğunu görüyorum kedi beni görünce hırçınlaşıyor hemen aklıma gelen balkon kapısını açıp kedinin oradan gitmesi ama kedi mutfakta olduğu için balkon kapısını açamıyorum kedi beni görünce etrafa sağa sola koşmaya başlıyor ve benim yanımdan geçerek başka odaya kaçmaya yer arıyor kedi de korkmuş bende öyle sonra hemen balkon kapısını açıyorum kedi de kaçacak bir yer bulamadığından hemen yine mutfağa giriyor bende balkondayım kedi hemen fırlıyor balkona ve o an ne olduysa tırmalamaya başladı beni bende onu itelemeye atmaya çalıştım sonra galiba pek hatırlamıyorum kediyi aşağıya atmıştım hemen korkuyla balkon kapısını kapattım sonra uyandım ama bayaa korkmuştum yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yaren
21.10.2015
Sarı Kedi

Rüyamda sarı bir kedi kediyi cok sevi6orum dışarı atamiyorum hatta kediyle muhabbet ediyoruz sonra babam onu öldüreceğini söyleyince kediyi atmak zorunda kaliyorum sonra kedin muhteşem bi köpeğe donusuyo insanlar onu istiyo vermiyorum
  Cevap Yaz    

yagmur
09.10.2015
rüyamda 2 kulağı da kesik hasta gibi sarı beyaz çizgili bi kedi gördüm.

Sevgi
18.09.2015
Sar kedi ustume atliadigini ve kayinvaldemin beni o ledigen kurtardigini gormek

Ömür
13.07.2015
Rüyamda yolculuğa çıkacaktım sarı küçük bi kedi yavrusu ve annesi vardı. Yavru kedi gitmemem için patileri ile ayağıma yapışıp tırnak batırmıştı

Betül
09.07.2015
Anneannem gildeydik arkadaşlarım felan sonra bir kaç arkadaşım bi şey gördük deyip herkesi korkuttu aslında bende korkmuştum ama karşı çıkıp bakmaya gittim sonra ceviz ağacının atında sarı bir kedi (krdinin tüyleri diken dikendi) çıkıp bana korkunç ve kalın bir sesle kötü bir şeyler söyledi ve kayboldu o an tüylerim diken diken olmuştu rüyamda aniden uyandım tüylerim diken dikendi çok korkmuşdum. Ne anlama geliyor.

kadir
06.06.2015
dışarıda oyun oynuyordum arkamı dönmemle 6 tane kedi yavrusu aç halde bende onlara süt getirdim sütleri içtikten sonra başka bir yere gittiler ve bir tanesine araba çarptı bende o korkuyla kalktım pencereden baktım kediler yaşıyor o zaman rahat ettim

ece
27.05.2015
rüyamda kediyi evimizde gördüm ve arka tarafa balkonun ordan kovaladım ve bi baktım birtane kedi daha ama bu sefer dogurmuş bi kedi kedinin bağırsakları bi köşede gözüküyordu ve ikisi aynanda bana bakarken rüya bitti

ahmet
17.03.2015
rüyamda 1 büyük kedi yanındada 4-5 tane yavru kedi vardı camın önüne gelmişti ve sinirliydi

dilek nur
12.03.2015
Evde otururken kedi görüyorum ve ben kediyi sevmeye çalıştıkça kedi benden kaçıyor sonunda bir köşeye sıkıştırıp kediyi seviyorum ne olduğunu bilen varsa lütfen yazsın
1 | 2 | 3 | 4 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

rüyada kedi görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Ekim - 2017